ΟΝΕ ΤΟ ΟΝΕ

PERSONAL TRAINING

Intelligent training for intelligent people

MPF Experience

PERSONAL TRAINING

ΑΡΧΑΡΙΟΙ - ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ

Το πρόγραμμα απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους και διαμορφώνεται ανάλογα στον καθένα ξεχωριστά

ΕΠΙΠΕΔΑ

60 min

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 λεπτά ασκήσεις και 5-10 λεπτά διατάσεις - αποθεραπεία

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

15€

Functional & cross training

18€

Pilates, Yoga, Martial arts

25€

Home training

Personal training

Στο προπονητικό κέντρο της MPF® ο αθλούμενος έχει την δυνατότητα να προπονηθεί με την τελευταία λέξη των οργάνων λειτουργικής προπόνησης πετυχαίνοντας γρήγορα, ποιοτικά και με ασφάλεια τους στόχους που έχει θέσει.

Το πρόγραμμα προπόνησης διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του αθλούμενου και σταδιακά αλλάζει.

Πάντα θέτονται ρεαλιστικοί στόχοι που συνοδεύονται απαραίτητα από ισορροπημένη διατροφή για μεγαλύτερη απόδοση των προπονήσεων.

Οι προπονήσεις είναι αυστηρά προσωπικές και γίνονται μόνο με 1 άτομο. Κατόπιν συνεννόησης υπάρχει η δυνατότητα και εφόσον μας ζητηθεί μπορεί να προπονηθούν 2 άτομα μαζί.

Πριν την έναρξη των προπονήσεων συμπληρώνεται ειδικό έντυπο πληροφοριών υγείας ώστε να έχουμε σαφή εικόνα της σωματικής κατάστασης του αθλούμενου και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε σε συνεννόηση με το συνεργαζόμενο γιατρό μας συντάσσεται ειδικό πρόγραμμα προπόνησης.

Pilates & Yoga

Ξυπνάτε το πρωί και νιώθετε ότι πονάτε; Κάθεστε στο γραφείο πολλές ώρες και η μέση σας κλειδώνει δημιουργώντας αφόρητους πόνους; Θέλετε την αμέριστη προσοχή κάποιου ειδικού που θα σας καθοδηγήσει και θα σας δώσει λύση στις ενοχλήσεις του σώματος σας;

Στο αθλητικό κέντρο MPF® η γυμναστική είναι επιστήμη και υγεία. Προτεραιότητα μας είναι ο άνθρωπος και η αποκατάσταση των προβλημάτων του.

Επιλέγοντας το personal pilates ή yoga επιλέγεται να είστε εσείς και ο ειδικός γυμναστής που θα σας καθοδηγήσει με ασφάλεια να ξεπεράσετε τυχόν φόβους και ανασφάλειες και να νιώσετε οτι όλα τα μέχρι τώρα προβλήματα θα ξεπεραστούν.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αποφασίσετε και να είστε συνεπείς για να δείτε σε γρήγορο χρόνο τα ευεργετικά αποτελέσματα των δύο δημοφιλών προγραμμάτων γυμναστικής.

Sports personal training

Έχοντας συνεργαστεί στα 18 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας του με περισσότερα από 50 αθλητικά κέντρα και έχοντας προπονήσει πάνω από 9.000 άτομα τόσο στο group training όσο και στο personal training, o Δημήτρης Μπούτρος αναλαμβάνει την προετοιμασία αθλητών με έμφαση στην αερόβια αντοχή, τη δύναμη, την ταχύτητα, την ευλυγισία, το συντονισμό του σώματος, την ισορροπία, κ.λ.π.

Η προετοιμασία των αθλητών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιοδήποτε χώρο, αθλητικό ή μη. Στόχος είναι η άρτια και στοχευμένη προπόνηση των αθλητών, ώστε αυτοί να επιτύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα, με αποκλειστικά φυσικά μέσα.

Προτεραιότητα του Δημήτρη είναι η υγεία των αθλητών, οπότε και η ισορροπημένη διατροφή, που ορίζεται σε συνεργασία με ειδικούς διατροφολόγους.

Πριν την έναρξη της προπόνησης συμπληρώνεται δελτίο υγείας το οποίο εξετάζεται από ειδικό γιατρό ώστε να εντοπιστούν ή να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα.

Martial arts

Το Mpoufight™ – Chameleon System™ εμπνέεται από την ιδιότητα προσαρμογής του χαμαιλέοντα στο περιβάλλον. Βασίζεται στο Kung fu και το Chinese boxing, ξεφεύγει όμως από τα στενά όρια της πολεμικής τέχνης και προσαρμόζεται εύκολα και γρήγορα σε κάθε μαχητικό στυλ. Απευθύνεται σε όποιον θα ήθελε να διευρύνει τους ορίζοντες της τέχνης του, χωρίς να περιορίζεται από τις συγκεκριμένες κινήσεις του συστήματος που διδάχτηκε. Το Mpoufight™ – Chameleon System™ δίνει τη δυνατότητα στο μαχητή να εξελιχθεί και να ολοκληρωθεί μέσα από το ίδιο το σύστημα και τον εαυτό του, χωρίς να χρειάζεται να μάθει από την αρχή μια διαφορετική μαχητική τέχνη προκειμένου να είναι ολοκληρωμένος.

Χωρίζεται σε τρία μέρη: το Freefight™, το Freempox™ και την Αυτοάμυνα.

Το Freefight™ είναι συνδυασμός χτυπημάτων, λακτισμάτων, τεχνικών, αποφυγών και κλειδωμάτων που χρησιμοποιούνται πρακτικά σε μια μάχη-συμπλοκή είτε αυτή εξελίσσεται σε όρθια θέση, είτε στο έδαφος.
Το Freempox™ διαφοροποιείται από την κλασική πυγμαχία και εξελίσσει περεταίρω την τεχνική μάχης μόνο με τα χέρια. Περιλαμβάνει κάθε είδους χτυπήματα, με κάθε επιφάνεια του χεριού και από γωνίες που ξεφεύγουν από τα όρια των παραδοσιακών μαχητικών αθλημάτων.
H Aυτοάμυνα περιλαμβάνει βασικές τεχνικές άμυνας και επίθεσης, καθώς επίσης και τρόπους αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων.

Ποια είναι τα οφέλη του Personal training;

Το personal training μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Ο γυμναστής θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους σας. Το πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, αερόβια άσκηση, διατάσεις ή συνδυασμό αυτών. Ο γυμναστής θα σας παρέχει επίσης καθοδήγηση και υποστήριξη για να σας βοηθήσει να παραμείνετε συνεπείς στο πρόγραμμά σας.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του personal training ειναι;

PERSONAL TRAINING

Subscribe Now

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΕΞΕΛΙΞΗ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ANTAMOIBH

Our Client's

TESTIMONIALS

Είμαι πολύ δραστήρια κ μου αρέσει η γυμναστική. Βρήκα το MPF και το Δημήτρη. Κάνω δύο μήνες τώρα 3 φορές την εβδομάδα. Έχω αδυνατίσει, έχω δυναμώσει και αισθάνομαι πολύ καλά.

Κωνσταντίνα Τσίγκα Animator

Άριστος πεντακάθαρος χώρος εκγύμνασης όπου με σύγχρονες μεθόδους γίνεται εκγύμναση με ασφάλεια υψηλού επιπέδου σε απόλυτα εξατομικευμένα προγράμματα και με πολύ προσιτές τιμές.

Δημήτρης Μητρόπουλος Ιατρός Αλλεργιολόγος

Πολύ ωραίος χώρος, φωτεινός, κ ζεστός. Οι γυμναστές μας προσέχουν κ μας καθοδηγούν σωστά. Δεν χρειάζεται να κλείνουμε ραντεβού κάτι που σε άλλους χώρους με άγχωνε.

Μαρία Βλαχοπούλου Καθηγήτρια Αγγλικής φιλολογίας

To MPF το βρήκα ψάχνοντας στο ίντερνετ. Μου έκανε εντύπωση τα προγράμματα που έχουν τα οποία είναι διαφορετικά καθώς γίνονται με εξοπλισμό που φτιάχνει ο δημιουργός του χώρου, Δημήτρης Μπούτρος.

Αγγελική Μωραίτη Ιδιωτικός υπάλληλος

  MPF

  CONTACT

  Αιγάλεω

  Θηβών 284, 122 41

  Περιστέρι

  Σοφοκλή Βενιζέλου 41, 121 31

  Σεπόλια

  Ιωαννίνων 144, 104 44

  Contact

  Τηλ.: 211 410 33 58
  Κιν.: 699 58 28 931