Cart

 • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
Σας ενημερώνουμε ότι στα αθλητικά κέντρα MPF ακόμη και πριν το ξέσπασμα της επιδημίας η φιλοσοφία των μαθημάτων ήταν η εξής: Τα όργανα που χρησιμοποιούμε είναι δικής μας κατασκευής και είναι όργανα αιώρησης και λάστιχα αντίστασης. Τα όργανα αυτά καταλήγουν σε χειρολαβές οι οποίες απολυμαίνονται με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο. Επιπλέον η δομή των μαθημάτων είναι τέτοια ώστε κάθε αθλούμενος να έχει το δικό του όργανο γυμναστικής το οποίο δεν έρχεται σε επαφή με άλλον αθλούμενο.
Κάθε ώρα γυμναστικής είναι διαφορετική από την προηγούμενη που σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται διαφορετικά όργανα γυμναστικής από τους αθλούμενους και έτσι δεν έρχονται σε επαφή τα ίδια όργανα.
Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία προγραμμάτων αιώρησης και αντίστασης στην Ελλάδα και έτσι έχουμε την επιλογή να κάνουμε πολλά διαφορετικά μαθήματα γυμναστικής και ταυτόχρονα να παρέχουμε ύψιστη υγειονομική ασφάλεια.
Ο αριθμός ατόμων που επιτρέπουμε να εισέρχονται στους χώρους μας είναι συγκεκριμένος και έτσι ποτέ δεν θα παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού.
Στο νέο μας αθλητικό κέντρο στο Αιγάλεω έχουμε κτίρια με μεγάλο ύψος, μεγάλα παράθυρα και εισόδους και επιπλέον διαθέτουμε μεγάλους εξωτερικούς χώρους ειδικά διαμορφωμένους για υπαίθρια προπόνηση.
Στο αθλητικό μας κέντρο στο Περιστέρι κάθε αίθουσα έχει άνοιγμα παραθύρων 6 μέτρα σε δύο αντίθετες πλευρές που σημαίνει ότι σχηματίζεται φυσικό ρεύμα αέρα και έχει μέγιστο φυσικό κλιματισμό που ενισχύεται από ειδικούς ανεμιστήρες για την ανακύκλωση του αέρα και την δημιουργία φυσικής δροσιάς.
Συνοψίζοντας, με γνώμονα την υγεία των μελών μας και την εφαρμογή των οδηγιών των ειδικών γιατρών διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο από άποψη προσωπικού όσο και εγκαταστάσεων να παρέχουμε την μέγιστη δυνατή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και το μέγιστο βαθμό υγειονομικής ασφάλειας.
Επιλέγοντας τα αθλητικά κέντρα MPF® είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει έναν χώρο υγείας, ευεξίας και χαλάρωσης από την καθημερινότητα και τα προβλήματα της.
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας για να δείτε από κοντά την πλήρη ταύτιση θεωρίας και πράξης.
Να είστε πάντα καλά και με υγεία!

PERSONAL INDOOR TRAINING


Στο προπονητικό κέντρο της MPF® ο αθλούμενος έχει την δυνατότητα να προπονηθεί με την τελευταία λέξη των οργάνων λειτουργικής προπόνησης πετυχαίνοντας γρήγορα, ποιοτικά και με ασφάλεια τους στόχους που έχει θέσει.

Το πρόγραμμα προπόνησης διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες του αθλούμενου και σταδιακά αλλάζει.

Πάντα θέτονται ρεαλιστικοί στόχοι που συνοδεύονται απαραίτητα από ισορροπημένη διατροφή για μεγαλύτερη απόδοση των προπονήσεων.

Οι προπονήσεις είναι αυστηρά προσωπικές και γίνονται μόνο με 1 άτομο. Κατόπιν συνεννόησης υπάρχει η δυνατότητα και εφόσον μας ζητηθεί μπορεί να προπονηθούν 2 άτομα μαζί.

Πριν την έναρξη των προπονήσεων συμπληρώνεται ειδικό έντυπο πληροφοριών υγείας ώστε να έχουμε σαφή εικόνα της σωματικής κατάστασης του αθλούμενου και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τότε σε συνεννόηση με το συνεργαζόμενο γιατρό μας συντάσσεται ειδικό πρόγραμμα προπόνησης.


ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ME ΣΥΣΤΗΜΑTA ΛΑΣΤΙΧΩΝ MPF®


Για την πλήρη και ολοκληρωμένη προπόνηση των αθλουμένων διαθέτουμε διάφορα είδη οργάνων με λάστιχα για κάθε είδος προπόνησης δύναμης, ταχυδύναμης και γράμμωσης δικής μας σχεδίασης και κατασκευής.

Ακριβώς επειδή είμαστε και παραγωγοί διαθέτουμε την μεγαλύτερη σειρά λάστιχων αντίστασης με τα οποία μπορεί να προπονηθεί ο αρχάριος αλλά και ο επαγγελματίας αθλητής σε οποιοδήποτε άθλημα και με οποιαδήποτε απαίτηση.


ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ME ΣΥΣΤΗΜΑTA ΑΙΩΡΗΣΗΣ  MPF®


Συστήματα αιώρησης ονομάζονται τα όργανα όπου ο αθλούμενος αιωρείται είτε με ολόκληρο το σώμα είτε με ένα μέρος του προκειμένου να γυμνάσει μία ή περισσότερες μυικές ομάδες. Τέτοια όργανα οι γνωστοί σε όλους ιμάντες και επιπλέον η τροχαλία καθώς και τα λάστιχα αιώρησης.

Η σπουδαιότητα τους είναι ότι το ανθρώπινο σώμα μπορεί να κάνει τις ίδιες ασκήσεις με διαφορετικό τρόπο ώστε κάθε φορά και να μην συνηθίζει και δεν παράγει αποτέλεσμα αλλά και να επιτυγχάνονται οι στόχοι που έχουν τεθεί αρχικά. Κάθε όργανο αναγκάζει τον αθλούμενο να κινηθεί ολοένα και με τρόπο που απαιτεί συντονισμό όλου του σώματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γραφτείτε στο κανάλι μας στο MPF-training-youtube-Mpoutros-Dimitris-www.mpfexperience.gr  για να βλέπετε ότι νέο κυκλοφορεί, προγράμματα ασκήσεων ή ακόμα περισσότερα βίντεο.


MPF TRAINING EXPERIENCE™

“Στην MPF με τον Δημήτρη δεν κάνετε  απλά προπόνηση απώλειας βάρους ή ενδυνάμωσης.

ΖΕΙΤΕ την προπονητική εμπειρία που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης για την γυμναστική και την εικόνα τους σώματος σας με τρόπο ασφαλή και υγιή”

Διαβάστε τους 7 σημαντικούς λόγους να κάνετε personal training με τον Δημήτρη

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τους λόγους για τους οποίους θα επιλέξετε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα σας καθοδηγήσει να πετύχετε τους στόχους σας και να αποκτήσετε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν.

 

MPF-koumpi-deite-perissotera-mpfexperince.gr

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Καλέστε μας στο 2114103358 | 6995828931 ή συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και κλείστε ραντεβού να δείτε από κοντά τον υπέροχο χώρο μας και να κάνετε μία προπόνηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ  Τελευταία νέα

  • Main Layout
  • Main Color
  • Main Font
  • Title Font
  • Body BG (Boxed)
  • Body BG image (Boxed)
   Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
  • Topbar BG
  • Topbar Color Link
  • Topbar Color Link Hover
  • Topbar Dropdown BG
  • Header BG image
   Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
  • Header BG
  • Dropdown BG
  • Dropdown Color
  • Dropdown Color Hover
  • Onsale BG Color
  • Onsale Color
  • Star Color
  • Star empty Color