FOOTBALL

PERSONAL TRAINING

Intelligent training for intelligent people

MPF Experience

SOCCER KINESIOLOGY

ΑΓΟΡΙΑ - ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Οι προπονήσεις ποδοσφαίρου απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 9 ετών και άνω

ΦΥΛΟ

60 min

Οι προπονήσεις διαρκούν 60 λεπτά και σχεδιάζονται ανάλογα με τους στόχους και την ηλικία των αθλητών

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

15€

Φυσική κατάσταση

20€

Soccer kinesiology

Διδασκαλία MPF® Soccer Kinesiology στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την ιστορία της προπονητικής, η ελληνική μέθοδος κινησιολογίας ποδοσφαίρου MPF® αναγνωρίζεται και εισάγεται σε ένα από τα μεγαλύτερα και αναγνωρίσιμα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας όπως είναι το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Η διευθύντρια εκπαίδευσης αλλά και ο υπεύθυνος ειδικότητας κος Σήφης Βενάκης (ΟΥΕΦΑ Α) διαπίστωσαν ότι μέθοδος κινησιολογίας MPF® είναι αναγκαία και ουσιαστική γνώση για την σωστή μετάδοση της διδασκαλίας των δεξιοτήτων του ποδοσφαίρου από τους σπουδαστές- μελλοντικούς προπονητές του ΙΕΚ. 

Εκπαιδευτική περίοδος Μάρτιος – Απρίλιος  – Μάιος 2024

Τι είναι Κινησιολογία ποδοσφαίρου MPF®;

Είναι η μέθοδος προπόνησης  κατά την οποία ο ποδοσφαιριστής μαθαίνει τη ΣΩΣΤΗ προετοιμασία και τοποθέτηση του σώματός του πριν και κατά την επαφή με την μπάλα, ώστε να μπορεί με κινητική αρμονία και άρτια τεχνική, στην αρχή συνειδητά και στη συνέχεια αυτοματοποιημένα, να επιτύχει το στόχο του.

Το Mpoutfoot™ Training System δίνει την λύση σε όλους τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να βελτιωθούν ουσιαστικά και σε μικρό χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές προπόνησης και κινησιολογίας, δημιουργεί αθλητές υψηλών προδιαγραφών και ικανοτήτων, αθλητές που ξεχωρίζουν για τις άριστες δεξιότητες τους, τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν, την ανθεκτικότητά τους, την τεχνική τους, τον απόλυτο έλεγχο τους σώματος τους, την κίνηση τους.

Σκοπός του Mpoutfoot™ Training System δεν είναι να βελτιώσει το μέτριο σε καλό, αλλά να δώσει στον καθένα τη δυνατότητα να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Στο επίκεντρο της μεθόδου βρίσκεται το σώμα του αθλητή σε σχέση με την μπάλα και όχι το αντίθετο, δηλαδή εστιάζει στην ακριβή τοποθέτηση του σώματος σε κάθε ενέργεια του ποδοσφαιριστή και κυρίως στην ικανότητα του να επαναλαμβάνει όσες φορές θέλει την ίδια κίνηση με το ίδιο αποτέλεσμα. 

Γιατί είναι τόσο σημαντική η γνώση της Κινησιολογίας MPF®;

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ σκληρό άθλημα και μάλιστα μαχητικό. Περιέχει πλήρη σωματική επαφή με κάθε σημείο του σώματος είτε εντός είτε εκτός των κανονισμών.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές εκπαιδεύονται στην φυσική κατάσταση, στην τεχνική και στην τακτική. Δεν εκπαιδεύονται όμως στη μαχητική κινησιολογία ποδοσφαίρου. Και τι εννοούμε με αυτό; Εννοούμε ένα στυλ κατά το οποίο μαθαίνοντας το, ο αθλητής θα μπορεί να ανταπεξέλθει στην σωματική επαφή του αντιπάλου ή θα μπορέσει να κάνει μια περίτεχνη ενέργεια με την λιγότερο δυνατή απώλεια δυνάμεων και την μέγιστη απόδοση.

Πως βοηθάει λοιπόν η μαχητική εκπαίδευση την τεχνική του ποδοσφαιριστή; Στον κόσμο των πολεμικών τεχνών οι μαχητές των ανατολικών χωρών μπορούν και κάνουν τα πάντα με το σώμα τους, καταρρίπτουν τους νόμους της φυσικής όμως το πιο σημαντικό είναι ότι προσαρμόζουν το σώμα και την τεχνική τους σε κάθε αντίπαλο και σε κάθε περιβάλλον. Κύριο χαρακτηριστικό τους η ταχύτητα, η δύναμη, η ακρίβεια εκτέλεσης και τέλος η ευστοχία.

Ποια είναι τα οφέλη της Κινησιολογίας MPF®;

Οι αθλητές μέσα από την μαχητική κινησιολογία ποδοσφαίρου MPF® μαθαίνουν να χειρίζονται αποτελεσματικά το σώμα τους, μαθαίνουν να αντέχουν κάθε χτύπημα εντός ή εκτός φάσης, εξασκούνται στο να είναι ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί και το πιο σημαντικό να εκτελούν με ακρίβεια και ευστοχία οποιαδήποτε ενέργεια επιθυμούν.

Πρόκειται λοιπόν για αθλητές οι οποίοι θα γνωρίζουν με ακρίβεια τι κάνουν και γιατί το κάνουν, θα προσαρμόζονται σε κάθε αντίπαλο και συνθήκη.

FITNESS TRAINING

Subscribe Now

Φυσική κατάσταση

Ο Δημήτρης Mπούτρος αναλαμβάνει αθλητές ποδοσφαίρου για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της δύναμης, της ταχύτητας, της αντοχής, της ευλυγισίας, του ελέγχου και του συντονισμού του σώματος.

Η προετοιμασία και εν συνέχεια η συντήρηση των δυνάμεων των ποδοσφαιριστή πραγματοποιείται με τέτοια μεθοδολογία ώστε να ελαχιστοποιούνται τα ποσοστά τραυματισμών  και ο ποδοσφαιριστής να είναι έτοιμος από τον πρώτο κιόλας αγώνα διατηρώντας στο μέγιστο όλες τις φυσικές του ικανότητες.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται με βάση το MPF TRAINING SYSTEM™ είναι απλή στην εφαρμογή της και έχει τα μέγιστα αποτελέσματα ώστε να είναι ευχάριστη για τον ποδοσφαιριστή καθώς υπάρχει μεγάλη εναλλαγή ασκήσεων.

Ο Δημήτρης εφαρμόζει στις ατομικές προπονήσεις φυσικής κατάστασης σύστημα ενδυνάμωσης που έχει δημιουργήσει εδώ και 10 χρόνια, το οποίο αφενός έχει σαν κεντρικό άξονα το βάρος του σώματος και αφετέρου μια σειρά οργάνων MPF FUNCTIONAL EQUIPMENT™ που έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει ο ίδιο. Η προπόνηση με αυτόν τον εξοπλισμός μεγιστοποιεί την απόδοση του αθλητή καθώς καλείται να συντονίσει και να δυναμώσει ταυτόχρονα πολλές μυικές ομάδες μαζί.

Ποιους τομείς βελτιώνουμε;

Η φυσική κατάσταση είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία στο ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι σε θέση να τρέχουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, να αλλάζουν κατεύθυνση γρήγορα και να επιταχύνουν γρήγορα. Η καλή φυσική κατάσταση μπορεί να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να αποφύγουν τραυματισμούς και να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο παιχνίδι.

Η φυσική κατάσταση είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία στο ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές που είναι σε καλή φυσική κατάσταση έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι επιτυχημένοι στο παιχνίδι.

Μερικά από τα πιο σημαντικά οφέλη είναι:

Weekly

SCHEDULE

CLASSES

SATURDAY

 • SOCCER KINESIOLOGY 12:00-17:00

  Το ωράριο είναι ενδεικτικό και μπορεί να προσαρμοστεί και τις καθημερινές

CLASSES

SUNDAY

 • SOCCER KINESIOLOGY 11:00-21:00

  Το ωράριο είναι ενδεικτικό και μπορεί να προσαρμοστεί και τις καθημερινές

Διεύθυνση αθλητικού κέντρου MPF®

Τι χρειάζεστε για την προπόνηση;

ΦΙΑΛΗ ΝΕΡΟΥ

ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ

ΣΧΕΔΙAΣΜΟΣ

ΕΞΕΛΙΞΗ

ΣΥΝΕΠΕΙΑ

ANTAMOIBH

Our athlets

TRUE STORIES

Εκπαίδευση από 2015 εώς 2022. Ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε την μέθοδο σε ηλικία 9,5 ετών και 15 ετών αγωνίστηκε με την ομάδα της Ειρήνης fc Γ' ΕΠΣΠ

Kωνσταντίνος Μπαρλαμάς Αθλητής 17 ετών

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την εκπαίδευση σε ηλικία 13 ετών και σε ηλικία 17 ετών έπαιξε στην αντρική ομάδα της Ειρήνης fc όπου ένα χρόνο μετά αποκτήθηκε από την Κ-17 Athens Καλλιθέα

Αλέξανδρος Καμαράδος Αθλητής 18 ετών

Ο Μάκης ξεκίνησε την εκπαίδευση του σε ηλικία 16 ετών και είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος αθλητής με την μέθοδο μας. Στα 22 μεταγράφηκε από την Ειρήνη fc Γ' ΕΠΣΠ στο Λαύριο Α' Αθήνας

Μάκης Ελ Σαμπούνι Αθλητής 22 ετών

Ο Αντώνης ξεκίνησε την εκπαίδευση του σε ηλικία 10 ετών και στην ηλικία των 14 έπαιξε στην αντρική ομάδα της Ειρήνης fc Γ' ΕΠΣΠ

Αντώνης Ηλίας Αθλητής 16 ετών

Ο Θάνος ξεκίνησε τη μέθοδο στην ηλικια των 16 ετών και μέχρι σήμερα σε ηλικία 18 ετών αγωνίζεται στην αντρική ομάδα της Ειρήνης fc Γ ΕΠΣΠ

Θάνος Γκάνος Αθλητής 18 ετών

Ο Σπύρος ξεκίνησε την κινησιολογία σε ηλικία 10 ετών και στην συνέχεια στην ηλικία των 14 έπαιξε στην αντρική ομάδα της Ειρήνης fc Γ' ΕΠΣΠ

Σπύρος Αγιοβλασίτης Αθλητής 15 ετών

Ο Βαλεντίνο ξεκίνησε την μέθοδο σε ηλικία 18 ετών και συνεχίζει μέχρι και σήμερα σε ηλικία 19 ετών να αγωνίζεται στην Ειρήνη fc με σκοπό να τελειοποιηθεί και να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 24

Βαλεντίνο Ακπάτα Αθλητής 15 ετών

  MPF

  CONTACT

  Αιγάλεω

  Θηβών 284, 122 41

  Περιστέρι

  Σοφοκλή Βενιζέλου 41, 121 31

  Σεπόλια

  Ιωαννίνων 144, 104 44

  Contact

  Τηλ.: 211 410 33 58
  Κιν.: 699 58 28 931