Cart

 • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τι είναι;


Εννοούμε τη μέθοδο προπόνησης στην οποία ο ποδοσφαιριστής μαθαίνει τη ΣΩΣΤΗ προετοιμασία και τοποθέτηση του σώματός του πριν και κατά την επαφή με την μπάλα, ώστε να μπορεί με κινητική αρμονία και άρτια τεχνική, στην αρχή συνειδητά και στη συνέχεια αυτοματοποιημένα, να επιτύχει το στόχο του.

Το Mpoutfoot™ Training System δίνει την λύση σε όλους τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να βελτιωθούν ουσιαστικά και σε μικρό χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές προπόνησης και κινησιολογίας, δημιουργεί αθλητές υψηλών προδιαγραφών και ικανοτήτων, αθλητές που ξεχωρίζουν για τις άριστες δεξιότητες τους, τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν, την ανθεκτικότητά τους, την τεχνική τους, τον απόλυτο έλεγχο τους σώματος τους, την κίνηση τους.

Σκοπός του Mpoutfoot™ Training System δεν είναι να βελτιώσει το μέτριο σε καλό, αλλά να δώσει στον καθένα τη δυνατότητα να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Στο επίκεντρο της μεθόδου βρίσκεται το σώμα του αθλητή σε σχέση με την μπάλα και όχι το αντίθετο, δηλαδή εστιάζει στην ακριβή τοποθέτηση του σώματος σε κάθε ενέργεια του ποδοσφαιριστή και κυρίως στην ικανότητα του να επαναλαμβάνει όσες φορές θέλει την ίδια κίνηση με το ίδιο αποτέλεσμα. 


”Στην κινησιολογία δίνουμε έμφαση

στην λεπτομέρεια της κίνησης με ακρίβεια εκατοστού”


Πως συμβάλει η μαχητική κινησιολογία MPF™ στην εξέλιξη του ποδοσφαιριστή;


Όλοι γνωρίζουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ σκληρό άθλημα και μάλιστα μαχητικό. Περιέχει πλήρη σωματική επαφή με κάθε σημείο του σώματος είτε εντός είτε εκτός των κανονισμών.

Σήμερα οι ποδοσφαιριστές εκπαιδεύονται στην φυσική κατάσταση, στην τεχνική και στην τακτική. Δεν εκπαιδεύονται όμως μαχητικά. Και τι εννοούμε με αυτό; Εννοούμε ένα στυλ το οποίο μαθαίνοντας το ο αθλητής θα μπορεί να ανταπεξέλθει στην σωματική επαφή του αντιπάλου ή θα μπορέσει να κάνει μια περίτεχνη ενέργεια.

Πως βοηθάει λοιπόν η μαχητική εκπαίδευση την τεχνική του ποδοσφαιριστή; Στον κόσμο των πολεμικών τεχνών οι μαχητές των ανατολικών χωρών μπορούν και κάνουν τα πάντα με το σώμα τους, καταρρίπτουν τους νόμους της φυσικής όμως το πιο σημαντικό είναι ότι προσαρμόζουν το σώμα και την τεχνική τους σε κάθε αντίπαλο και σε κάθε περιβάλλον. Κύριο χαρακτηριστικό τους η ταχύτητα, η δύναμη, η ακρίβεια εκτέλεσης και τέλος η ευστοχία.

Έτσι λοιπόν και ο αθλητές μέσα από την μαχητική κινησιολογία ποδοσφαίρου MPF μαθαίνουν να χειρίζονται αποτελεσματικά το σώμα τους, μαθαίνουν να αντέχουν κάθε χτύπημα εντός ή εκτός φάσης, εξασκούνται στο να είναι ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί και το πιο σημαντικό να εκτελούν με ακρίβεια και ευστοχία οποιαδήποτε ενέργεια επιθυμούν.

Μετατρέπονται από απλούς ποδοσφαιριστές σε μια ανώτερη μορφή αθλητή, αυτή του ΜΑΧΗΤΗ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ

Πρόκειται λοιπόν για αθλητές οι οποίοι θα γνωρίζουν με ακρίβεια τι κάνουν και γιατί το κάνουν, θα προσαρμόζονται σε κάθε αντίπαλο και συνθήκη, δεν θα έχουν ίχνος φόβου και δειλίας και το πιο σπουδαίο όλων θα έχουν ήθος, αγωνιστικότητα, μαχητικότητα και πάνω απόλα εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Δημιουργία ποδοσφαιριστών με αιλουροειδή χαρακτηριστικά


Η φύση μας δείχνει πολλές φορές την λύση σε πολλά προβλήματα μας. Υπάρχουν ολόκληρα συστήματα πολεμικών τεχνών που βασίζονται στην κινησιολογία των ζώων.

Τα αιλουροειδή ειναι τα ταχύτερα ζώα στον πλανήτη. Έχουν τρομερή αλτικότητα, φοβερές αλλαγές κατεύθυνσης, μέγιστο δύναμη από φάση χαλάρωσης, προσαρμογή της τακτικής επίθεσης ή άμυνας τους ανάλογα το μέγεθος ή τον αριθμό των αντιπάλων ή των θηραμάτων τους.

Έτσι και οι αθλητές στην MPF® μαθαίνουν να κινούνται γρήγορα, ανάλαφρα, να αλλάζουν πολύ γρήγορα κατεύθυνση, να εκπέμπουν δύναμη ακόμα και όταν φαίνονται χαλαροί. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μαθαίνουν να προσαρμόζονται στους αντιπάλους τους και να βρίσκουν τα κενά τους μέσα από πλήθος κινητικών ενεργειών και νοητικών σκέψεων παραπλάνησης καθώς το σώμα υπακούει στη σκέψη και η σκέψη απερίσπαστη δημιουργεί εικόνες προς ολοκλήρωση. Είναι γνωστό και ως νοερή προπόνηση ή νοερή εκπαίδευση.

Βρίσκουν λύση σε κάθε πρόβλημα μέσα από την κινητική νοημοσύνη καθώς το μυαλό μπορεί να επεξεργάζεται ταχύτατα τακτικές επίθεσης ή άμυνας αφού βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το εκτελεστικό όργανο που είναι το σώμα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΡΟΜΠΕΡ ΝΤΥΒΕΡΝ,ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ. ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ 2050


Λένε λοιπόν ότι στο εξωτερικό είναι μπροστά στο ποδόσφαιρο. Το σίγουρο είναι ότι είναι άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό που δεν διστάζουν να πειραματιστούν προκείμενου να βελτίωσουν τους παίκτες. Ο γάλλος γυμναστής λοιπόν φαντάζεται ότι οι παίκτες το 2050 θα έχουν αιλουροειδή χαρακτηριστικά ώστε να είναι γρήγοροι, εκρηκτικοί με ανάλαφρα πατήματα.

Στην ελλάδα λοιπόν αυτό δημιουργείται ήδη από το 2000 μέσω της μεθόδους της κινησιολογίας ποδοσφαίρου MPF.

Διαβάστε την συνέντευξη στο γνωστό γαλλικό περιοδικό SOFOOT: http://www.humbazine.gr/index.php/afieromata/podosfero-2050/#sthash.QKvElAur.dpbs

Ποια  είναι τα οφέλη της κινησιολογίας ποδοσφαίρου MPF®;


– Αυξάνει την κιναισθητική και ιδιοδεκτική ικανότητα του ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο

– Εξελίσσει τις κινητικές και τεχνικές δεξιότητες του ποδοσφαιριστή

– Βελτιώνει θεαματικά την ποδοσφαιρική του απόδοση

– Ενισχύει την ισορροπία και δημιουργεί σταθερό πάτημα και εκτόπισμα στο γήπεδο

– Βελτιώνει την αντίληψη του ποδοσφαιριστή αναφορικά με την μπάλα, τους συμπαίκτες και τους αντίπαλους στο γήπεδο

– Αυξάνει τα ποσοστά αποτελεσματικότητας και ευστοχίας των ενεργειών με την μπάλα

– Δημιουργεί ποιοτικό ποδοσφαιρικό στυλ και άρτια τεχνική κατάρτιση

– Αυτοματοποιεί τις κινήσεις του

– Μαθαίνει τον ποδοσφαιριστή να ελέγχει απόλυτα το σώμα του και να διορθώνει μόνος του τα λάθη του πολύ γρήγορα

– Δημιουργεί στυλ και τεχνική που ξεχωρίζουν αμέσως μέσα στο γήπεδο

– Μέσα από τεχνικές και εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης βελτιώνει, εντοπίζει και εξαλείφει τεχνικές και σωματικές αδυναμίες

– Εστιάζει στην απόλυτη και συμμετρική εκγύμναση του σώματος με πολυασκήσεις που σκοπό έχουν την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών μυϊκών ομάδων για άριστο συντονισμό του σώματος

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γραφτείτε στο κανάλι μας στο MPF-training-youtube-Mpoutros-Dimitris-www.mpfexperience.gr  για να βλέπετε ότι νέο κυκλοφορεί, προγράμματα ασκήσεων ή ακόμα περισσότερα βίντεο.


ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ MPF®

Ο Δημήτρης Μπούτρος διδάσκει και πραγματοποιεί καθημερινά προπονήσεις κινησιολογίας ποδοσφαίρου MPF MPOUTFOOT™ είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο.

Ελάτε να δείτε από κοντά ή καλέστε μας να έρθουμε εμείς στο χώρο σας για να σας δείξουμε τα μεγάλα οφέλη αυτού του νέου είδους προπόνησης τεχνικής του ποδοσφαίρου και να σας απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση ή απορία σχετικά με την μέθοδο.

Επιπλέον μπορείτε να μας ζητήσετε να σας κάνουμε μία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ατομική ή ομαδική δοκιμαστική προπόνηση προκειμένου να δείτε και στην πράξη την εφαρμογή των τεχνικών της κινησιολογίας μέσα στο γήπεδο.

Δείτε εδώ τις πληροφορίες για την διεύθυνση του αθλητικού κέντρου MPF™.

 

Ολοι θεωρούν ότι το ταλέντο γεννιέται.

Στην MPF απλά το δημιουργούμε. Είναι θέμα σωστής κινησιολογίας

Δείτε τις φωτογραφίες

ΔΩΡΕΑΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Καλέστε μας στο 2114103358 | 6995828931 ή συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και κλείστε ραντεβού να αξιολογήσουμε κινητικά τον αθλητή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ώστε να δείτε τις αδυναμίες του και να σας παρουσιάσουμε τον τρόπο να τις εξαλείψει γρήγορα και αποτελεσματικά μέσα σε λίγους μήνες.  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Main Layout
  • Main Color
  • Main Font
  • Title Font
  • Body BG (Boxed)
  • Body BG image (Boxed)
   Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
  • Topbar BG
  • Topbar Color Link
  • Topbar Color Link Hover
  • Topbar Dropdown BG
  • Header BG image
   Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
  • Header BG
  • Dropdown BG
  • Dropdown Color
  • Dropdown Color Hover
  • Onsale BG Color
  • Onsale Color
  • Star Color
  • Star empty Color