Cart

 • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.
Σας ενημερώνουμε ότι στα αθλητικά κέντρα MPF ακόμη και πριν το ξέσπασμα της επιδημίας η φιλοσοφία των μαθημάτων ήταν η εξής: Τα όργανα που χρησιμοποιούμε είναι δικής μας κατασκευής και είναι όργανα αιώρησης και λάστιχα αντίστασης. Τα όργανα αυτά καταλήγουν σε χειρολαβές οι οποίες απολυμαίνονται με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο. Επιπλέον η δομή των μαθημάτων είναι τέτοια ώστε κάθε αθλούμενος να έχει το δικό του όργανο γυμναστικής το οποίο δεν έρχεται σε επαφή με άλλον αθλούμενο.
Κάθε ώρα γυμναστικής είναι διαφορετική από την προηγούμενη που σημαίνει ότι χρησιμοποιούνται διαφορετικά όργανα γυμναστικής από τους αθλούμενους και έτσι δεν έρχονται σε επαφή τα ίδια όργανα.
Διαθέτουμε την μεγαλύτερη ποικιλία προγραμμάτων αιώρησης και αντίστασης στην Ελλάδα και έτσι έχουμε την επιλογή να κάνουμε πολλά διαφορετικά μαθήματα γυμναστικής και ταυτόχρονα να παρέχουμε ύψιστη υγειονομική ασφάλεια.
Ο αριθμός ατόμων που επιτρέπουμε να εισέρχονται στους χώρους μας είναι συγκεκριμένος και έτσι ποτέ δεν θα παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού.
Στο νέο μας αθλητικό κέντρο στο Αιγάλεω έχουμε κτίρια με μεγάλο ύψος, μεγάλα παράθυρα και εισόδους και επιπλέον διαθέτουμε μεγάλους εξωτερικούς χώρους ειδικά διαμορφωμένους για υπαίθρια προπόνηση.
Στο αθλητικό μας κέντρο στο Περιστέρι κάθε αίθουσα έχει άνοιγμα παραθύρων 6 μέτρα σε δύο αντίθετες πλευρές που σημαίνει ότι σχηματίζεται φυσικό ρεύμα αέρα και έχει μέγιστο φυσικό κλιματισμό που ενισχύεται από ειδικούς ανεμιστήρες για την ανακύκλωση του αέρα και την δημιουργία φυσικής δροσιάς.
Συνοψίζοντας, με γνώμονα την υγεία των μελών μας και την εφαρμογή των οδηγιών των ειδικών γιατρών διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο από άποψη προσωπικού όσο και εγκαταστάσεων να παρέχουμε την μέγιστη δυνατή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και το μέγιστο βαθμό υγειονομικής ασφάλειας.
Επιλέγοντας τα αθλητικά κέντρα MPF® είστε σίγουροι ότι έχετε επιλέξει έναν χώρο υγείας, ευεξίας και χαλάρωσης από την καθημερινότητα και τα προβλήματα της.
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας για να δείτε από κοντά την πλήρη ταύτιση θεωρίας και πράξης.
Να είστε πάντα καλά και με υγεία!

Τι είναι;

Σαν λειτουργική προπόνηση ορίζεται το σύνολο των ασκήσεων που εκπαιδεύουν-προπονούν τις κινήσεις που είναι απαραίτητες για την καθημερινή δραστηριότητα του ατόμου, σε συνδυασμό με προπονητικές παραμέτρους που εξυπηρετούν τις καθημερινές δραστηριότητες ή τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες.

Ποια είναι τα οφέλη;

η βελτίωση της ευκινησίας,

των αντανακλαστικών,

της σταθεροποίησης,

της ταχύτητας και της δύναμης αντίδρασης, όπου το σώμα έχει τη δυνατότητα να αντισταθμίσει τις αλλαγές στο κέντρο βάρους για να μπορεί να κινηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τι περιλαμβάνει;

Στη λειτουργική προπόνηση χρησιμοποιούνται ασκήσεις με το βάρος του σώματος, ασκήσεις με ελεύθερα βάρη, ασκήσεις με λάστιχα, ασκήσεις με τροχαλίες, ασκήσεις σε ασταθές επίπεδο , ασκήσεις σε ασταθή επιφάνεια bosu, ασκήσεις με fit ball , ασκήσεις με medicine ball, trx, σάκους γυμναστικής και οτιδήποτε άλλο κάνει τις ασκήσεις λειτουργικές.

Γιατί είναι τόσο σημαντική;

Η λειτουργική προπόνηση δημιουργεί προσαρμογές που εξυπηρετούν τις καθημερινές δραστηριότητες ή τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες, δηλαδή ασχολείται με την προπόνηση κινήσεων και όχι μόνο των μυϊκών ομάδων και με αυτό τον τρόπο διαφέρει αρκετά από τα συνηθισμένα μηχανήματα αντίστασης. Μέσω της λειτουργικής προπόνησης φτιάχνεις ποιο έξυπνους και αποδοτικούς μυς αφού οι κινήσεις που χρησιμοποιεί αναγκάζουν τον εγκέφαλο να ενεργοποιείται περισσότερο από ότι με τα μηχανήματα αντίστασης.

Η λειτουργική προπόνηση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά και τον μέσο άνθρωπο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την πρόληψη και αντιμετώπιση κακώσεων, αλλά ακόμη και στην προσπάθεια του να μειώσει το σωματικό του βάρος.

Η λειτουργική προπόνηση είναι μια νέα μέθοδος προπόνησης που βασίζεται σε ευρέως αποδεκτές προπονητικές αρχές και ίσως να μπορεί να χαρακτηριστεί η προπόνηση του μέλλοντος καθώς απευθύνεται σε όλες τις ομάδες πληθυσμού καθώς επίσης και σε αθλητές.

Γιατί πρέπει να μας επιλέξετε;

Γιατί πρόκειται για έναν πολύ ιδιαίτερο και πανέμορφο, ζεστό χώρο που σας προδιαθέτει ευχάριστα να γυμναστείτε.

Γιατί διαθέτουμε την πληρέστερη συλλογή οργάνων λειτουργικής προπόνησης στην Ελλάδα.

Γιατί κάθε αθλούμενος έχει τον δικό του εξοπλισμό και επιλογή ανάμεσα από 15 διαφορετικά όργανα προπόνησης.

Γιατί έχουμε ολιγομελή τμήματα που ποτέ δεν ξεπερνάνε τον αριθμό που απαιτούν.

Γιατί όταν λέμε personal training εννοούμε 1-2 άτομα αυστηρά.

Γιατί οι τιμές μας είναι λογικές και αναλογικά με τις απεριόριστες επισκέψεις μας στο χώρο μας είναι και χαμηλές.

Γιατί οι δασκάλες yoga και pilates είναι απόλυτα καταρτισμένες  και πάντα πρόθυμες να σας βοηθήσουν και να σας εξηγήσουν με κάθε λεπτομέρεια τις ασκήσεις χωρίς να κοιτάνε το χρόνο.

Γιατί στην λειτουργική προπόνηση θα έχετε αποτέλεσμα από τον πρώτο κιόλας μήνα και σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή.

Γιατί στον χώρο μας πάντα προπονήστε υπό τις οδηγίες και πρόγραμμα του δασκάλου και ποτέ κανείς δεν δουλεύει ελεύθερα και μόνος του.

Γιατί η φιλοσοφία μας είναι να είστε πρώτα απ’όλα υγιείς, ασφαλείς και μετά γυμνασμένοι τηρώντας τα πρωτόκολλα σωστής προπόνησης για να αποφεύγονται δυσάρεστες καταστάσεις.

Γιατί έχετε εύκολη πρόσβαση τόσο με το μετρό όσο και με το όχημα σας.

Και τέλος γιατί μπορείτε σε καθημερινή βάση να βρείτε το αγαπημένο σας μάθημα χωρίς να αλλάζετε το πρόγραμμα σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

MPF EXPERIENCE (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ)

MPF EXPERIENCE (ΑΙΓΑΛΕΩ)

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Καλέστε μας στο 2114103358 | 6995828931 ή συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και κλείστε ραντεβού να δείτε από κοντά τον υπέροχο χώρο μας και να κάνετε μία προπόνηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  • Main Layout
  • Main Color
  • Main Font
  • Title Font
  • Body BG (Boxed)
  • Body BG image (Boxed)
   Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
  • Topbar BG
  • Topbar Color Link
  • Topbar Color Link Hover
  • Topbar Dropdown BG
  • Header BG image
   Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
  • Header BG
  • Dropdown BG
  • Dropdown Color
  • Dropdown Color Hover
  • Onsale BG Color
  • Onsale Color
  • Star Color
  • Star empty Color