Cart

 • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ PERSONAL TRAINING ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ;

1) MPF™ TRAINING SYSTEM: ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Το MPF™ TRAINING SYSTEM είναι ένα σύστημα προπόνησης που δημιούργησε ο Δημήτρης με βάση τις πολεμικές τέχνες και ειδικότερα το kung fu. Συνδυάζει το βάρος του σώματος και την χρήση διαφόρων αξεσουάρ όπως λάστιχα ενδυνάμωσης, τροχαλίες, ιμάντες, μπάρες, ρόδες, στεφάνια, μπάλες. Στηρίζεται στον αυτοσχεδιασμό και στην προσαρμογή στον περιβάλλοντα χώρο προπόνησης. Τα πάντα μπορούν να αποτελέσουν αξεσουάρ γυμναστικής: πέτρες, δέντρα, παγκάκια, σκαλιά, βαρέλια, καρέκλες, τραπέζια κλπ.

2) ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΣΦΑΛΗ ΚΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η μέθοδο MPF™ TRAINING SYSTEM, που επινόησε και χρησιμοποιεί ο Δημήτρης, είναι προσαρμοσμένη στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της εποχής μας. Με το πέρας του πρώτου μήνα και με συχνότητα προπόνησης 2 φορές την εβδομάδα, οι αθλούμενοι παρατηρούν ουσιαστική βελτίωση στη φυσική και ψυχική τους κατάσταση. Στο εξάμηνο, η αλλαγή είναι κάτι παραπάνω από ορατή, ενώ σε ένα χρόνο το σώμα έχει αρχίσει να σταθεροποιείται έτσι ώστε τα αποτελέσματα να μπορούν να διατηρηθούν με μικρή προσπάθεια σε βάθος χρόνου. Αναγκαία είναι βεβαίως μια ισορροπημένη διατροφή χωρίς υπερβολές ή στερήσεις.

(3) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Ο Δημήτρης είναι πρώτα απ’ όλα επαγγελματίας γυμναστής-personal trainer. Είναι συνεπής σε όσα υποστηρίζει και υπόσχεται στους αθλούμενους μόνο όσα πραγματικά μπορεί να προσφέρει. Kύριο μέλημά του είναι η ασφάλεια και υγεία των αθλούμενων, η οποία δεν θυσιάζεται στο βωμό της γρήγορης απώλειας βάρους ή της γρήγορης απόκτησης καλλίγραμμης σιλουέτας.

Η μέθοδος του βασίζεται στις απαράβατες αρχές της γυμναστικής, όπως αυτές διατυπώνονται στα επιστημονικά συγγράμματα και μπορούν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες ανάγκες και δυνατότητες του καθενός.

Η γυμναστική είναι υγεία και όχι εικόνα στον καθρέπτη. Μπορεί το τελευταίο να είναι επακόλουθο του πρώτου, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αυτοσκοπός. Γι΄αυτό είναι προτιμότερο να προπονείται κανείς σε σταθερή βάση αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο του, παρά ν ’αφιερώνει πολύ χρόνο στην προπόνηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Στόχος του Δημήτρη είναι να σας διδάξει τον τρόπο σωστής και ποιοτικής εκγύμνασης, ώστε να μπορέσετε με απλό τρόπο να συντηρήσετε τη νέα σας φυσική κατάσταση και να είστε σε θέση να συνεχίσετε μόνοι την προπόνηση σας

Για το Δημήτρη, η γυμναστική δεν αποτελεί μόνο τρόπο να δημιουργήσει κανείς μια καλλίγραμμη σιλουέτα, αλλά κυρίως μια αναγκαία δραστηριότητα για την ψυχική υγεία και ηρεμία που απαιτείται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας με όσο γίνεται πιο ανώδυνο τρόπο.

4) PERSONAL TRAINING ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ

Το personal training απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, φύλου και φυσικής κατάστασης. Όλοι μπορούν και έχουν το δικαίωμα στη γυμναστική και στην υγεία και αυτό δεν χρειάζεται να κοστίζει ακριβά. Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες της εποχής, ο Δημήτρης προτείνει έναν τιμοκατάλογο προσιτός σε όλους.

(5) PERSONAL TRAINING ΟΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ

Το personal training γίνεται όπου επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχει επιφάνεια 2-3 τετραγωνικών μέτρων: στο σαλόνι του σπιτιού, σ’ένα δωμάτιο, στην αυλή του σπιτιού μας, στο μπαλκόνι, στο γήπεδο, στο πάρκο, στο δρόμος, στο γραφείο, στο εργαστήριο, σε αποθήκη, κλπ.

6) ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ

Η ποιοτική και στοχευμένη άσκηση βελτιώνει την καρδιοαναπνευστική ικανότητα, ενδυναμώνει τους μύες κι εγγυάται την ομαλή λειτουργικότητα των αρθρώσεων. Επιπλέον, προσφέρει ψυχική ευεξία και πνευματική διαύγεια. Από τη στιγμή που αυξάνονται οι αντοχές μας, η σωματική κόπωση δεν επηρεάζει τη νοητική, με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη ετοιμότητα στη λήψη αποφάσεων και ψυχραιμία στις καθημερινές δυσκολίες.

Η βελτίωση στην εξωτερική μας εμφάνιση δεν αλλάζει μόνο τον τρόπο με τον οποίον μας βλέπουν οι άλλοι, αλλά κυρίως την αυτοεικόνα μας. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά αποτελούν βασικά συστατικά για μια επιτυχημένη προσωπική και κοινωνική ζωή.

7) ΤΙ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕ ΤΟ PERSONAL TRAINING;
Πρώτα απ’ όλα υγεία. Το πιο σημαντικό αγαθό στον άνθρωπο. Κάνοντας ποιοτική και στοχευόμενη άσκηση,  βελτιώνουμε τις εσωτερικές λειτουργίες του οργανισμού μας όπως καρδιοαναπνευστική ικανότητα, ενδυνάμωση των μυών, ομαλή λειτουργικότητα των αρθρώσεων. Επιπλέον αποκτούμε ψυχική ευεξία, στοιχείο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην ψυχολογία του ανθρώπου. Και τέλος αποκτούμε περισσότερη πνευματική διαύγεια και νοητική αντοχή στις δυσκολίες της καθημερινότητας.  Αυτό συμβαίνει διότι πλέον η σωματική κόπωση δεν επηρεάζει την πνευματική όποτε η λήψη αποφάσεων και η δράση σε κάθε αντίδραση του περιβάλλοντος μας είναι πιο σωστή και συγκροτημένη.
Εκτός όμως των παραπάνω βελτιώνουμε την εξωτερική εμφάνιση του σώματος μας γεγονός που παίζει μεγάλο ρόλο στο πως μας βλέπουν οι άλλοι και κυρίως πως βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας στον καθρέπτη. Όλοι γνωρίζουμε ότι η ωραία εικόνα μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία μας στα ύψη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γραφτείτε στο κανάλι μας στο MPF-training-youtube-Mpoutros-Dimitris-www.mpfexperience.gr  για να βλέπετε ότι νέο κυκλοφορεί, προγράμματα ασκήσεων ή ακόμα περισσότερα βίντεο.


MPF TRAINING EXPERIENCE™

“Στην MPF με τον Δημήτρη δεν κάνετε  απλά προπόνηση απώλειας βάρους ή ενδυνάμωσης.

ΖΕΙΤΕ την προπονητική εμπειρία που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης για την γυμναστική και την εικόνα τους σώματος σας με τρόπο ασφαλή και υγιή”

Αλλάξτε την εικόνα σας. Αλλάξτε την διάθεση σας. Αλλάξτε την ζωή σας.

Με υγεία. Ασφάλεια. Εμπιστοσύνη

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣH

Καλέστε μας στο 2114103358 | 6995828931 ή συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και κλείστε ραντεβού να δείτε από κοντά τον υπέροχο χώρο μας και να κάνετε μία προπόνηση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ


 

 

[contact-form-7 404 "Δεν βρέθηκε"]

Τελευταία νέα

 • Main Layout
 • Main Color
 • Main Font
 • Title Font
 • Body BG (Boxed)
 • Body BG image (Boxed)
  Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
 • Topbar BG
 • Topbar Color Link
 • Topbar Color Link Hover
 • Topbar Dropdown BG
 • Header BG image
  Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
 • Header BG
 • Dropdown BG
 • Dropdown Color
 • Dropdown Color Hover
 • Onsale BG Color
 • Onsale Color
 • Star Color
 • Star empty Color