Cart

 • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Λίγα λόγια για την ομάδα ποδοσφαίρου MPF®

H ομάδα ποδοσφαίρου MPF® είναι η πρώτη ομάδα στο είδος της η οποία δημιουργήθηκε με τεχνογνωσία μαχητικής κινησιολογίας ποδοσφαίρου η οποία επινοήθηκε από τον Δημήτρη Μπούτρο απόφοιτο πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα ποδόσφαιρο και εκπαιδευτή kung fu.

Πρόκειται για μία ομάδα όπου όλοι οι παίκτες παίζουν σε όλες τις θέσεις και έχουν κοινή εκπαίδευση, φιλοσοφία, κινησιολογία,  και ένα στυλ παιχνιδιού μοναδικό στον κόσμο καθώς αγωνίζονται ως μαχητές και όχι απλά ως ποδοσφαιριστές.

Η κίνηση τους είναι ένα υβριδικό σύμπλεγμα κινήσεων του ποδοσφαίρου και του kung fu το οποίο είναι πραγματικά καινοτόμο και πρωτοποριακό καθώς σε καμία άλλη χώρα του κόσμου ακόμα και στις προηγμένες ποδοσφαιρικά δεν έχει δημιουργηθεί κάτι ανάλογο ούτε σε πειραματική μορφή.

Μ’ άλλα λόγια πρόκειται για μία ομάδα ποδοσφαίρου, οδηγό προς το μέλλον, καθώς όλοι οι παίκτες της μαθαίνουν να κινούνται με ακρίβεια εκατοστού, εκπαιδεύονται σε κάθε πιθανό και απίθανο κινητικό σενάριο, γνωρίζουν να παίζουν σε κάθε θέση, λειτουργούν υπό το πρίσμα της πολύ αυστηρής πειθαρχίας, μαθαίνουν να μην φοβούνται κανένα και τίποτα μέσα στο γήπεδο και τέλος να μάχονται μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της λήξης του αγώνα σαν πραγματικοί μαχητές.

Η ιδιαιτερότητα όμως αυτής της ομάδας είναι και κάτι ακόμα. Σε αντίθεση με την στάση όλων των ποδοσφαιριστών παγκοσμίως (δηλ κάθονται όλοι όρθιοι με κατεβασμένα χέρια) οι μαχητές  ποδοσφαιριστές MPF® λαμβάνουν θέση μάχης μέσα στο γήπεδο και κινούνται σαν αιλουροειδή αυξομειώνοντας το ύψος τους και αξιοποιώντας την εσωτερική ενέργεια του σώματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να αναπτύσσουν στο έπακρο τόσο την δύναμη όσο και την ταχύτητα τους συνδυαστικά πάντα με τον έλεγχο της αναπνοής.

Κάθε ενέργεια ενός μαχητή-ποδοσφαιριστή MPF® είναι η ευστοχία και ο απόλυτος έλεγχος και συγχρονισμός μυαλού, ψυχής και σώματος.

Όλα τα παραπάνω καθιστούν αυτή την ομάδα το μέλλον του ποδοσφαίρου. Ένα μέλλον όπου δεν θα παίζει ρόλο το ταλέντο ή η σωματική διάπλαση του αθλητή αλλά η σκληρή εκπαίδευση, η πειθαρχία και η πιστή εκτέλεση των γνώσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και όλα αυτά πάνω στην βάση μόρφωσης και επιδόσεων στο σχολείο καθώς η αντίληψη, η υπευθυνότητα και ευσυνειδησία των αθλητών ως μαθητές καθορίζουν την μετέπειτα εξέλιξη τους τόσο στην ομάδα όσο και στην κοινωνία.

Σκοπός δημιουργίας της ομάδας MPF®

O λόγος που δεν έγινε ακαδημία ή σχολή κινησιολογίας MPF® είναι απλός. Αυτό που διδάσκουμε είναι μοναδικό στον κόσμο. Δημιουργώντας μία ακαδημία με σκοπό το κέρδος θα μας ανάγκαζε να κάνουμε έκπτωση τόσο στις απαιτήσεις μας όσο και στις προυποθέσεις που έχουμε θέσει. Οτιδήποτε διευρύνεται σε μεγάλη κλίμακα μειώνεται σε ποιότητα. Αυτό μακροπρόθεσμα θα μας οδηγούσε σε δυσφήμιση και υποτίμηση των γνώσεων μας και όσων πρεσβεύουμε και κάτι τέτοιο δεν θα θέλαμε ποτέ να συμβεί. Έτσι λοιπόν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή ομάδα παιδιών τα οποία θα είναι αποφασισμένα στο 100% να εκπαιδευτούν σκληρά, να υπομείνουν απογοητεύσεις και δυσκολίες ώστε να προετοιμαστούν για να συμμετάσχουν στις επίσημες ερασιτεχνικές κατηγορίες με σκοπό την άνοδο στην υψηλότερη εθνική.

Ο δεύτερος λόγος δημιουργίας αυτής της ομάδας είναι ότι επειδή αποτελεί την μόνη ομάδα μαχητικής κινησιολογίας παγκοσμίως ευελπιστούμε και περιμένουμε να αποτελέσει πόλο έλξης συνεργασίας με μεγάλα ευρωπαικά κλαμπ όπου θα θελήσουν τόσο να αποκτήσουν αυτό το νέο είδος παικτών όσο και να υπάρξει αποκλειστική συνεργασία μετακίνησης αυτών των παιδιών προς τα κλαμπ αυτά.

Πέραν όμως αυτών των δύο σκοπών, το όραμα μας είναι η εκπαίδευση αθλητών – ανθρώπων οι οποίοι μέσα από αυτό το νέο είδος εκπαίδευσης ποδοσφαίρου, θα πάρουν όλες εκείνες τις ευγενείς αρχές ώστε να εισέλθουν στην κοινωνία ως χρήσιμοι και αξιόμαχοι άνθρωποι και να πορευτούν στη ζωή τους με εντιμότητα και ήθος.

Να εκπαιδευτούν δηλ σε ένα είδος ανθρώπου που αργότερα θα μεταδώσει στα παιδιά του τις σωστές αρχές του αθλητισμού μέσα από την δική τους οπτική όπως την διδάχτηκαν.

Κριτήρια επιλογής και παραμονής στην ομάδα MPF®

Tα κριτήρια επιλογής των παικτών στην ομάδα MPF® είναι πολύ αυστηρά και απαραβίαστα από οποιονδήποτε.

 1. Κάθε αθλητής εφόσον φοιτά στο γυμνάσιο ή στο λύκειο μελλοντικά οφείλει να έχει μέσο όρο βαθμολογίας 15 και άνω.Σε περίπτωση που συγκεντρώνει χαμηλότερη βαθμολογία από 15 δίνεται μία περίοδος ανάκαμψης. Αν δεν τα καταφέρει αποβάλλεται από την ομάδα.
 2. Κάθε νέος αθλητής για να ενταχθεί στην ομάδα εκπαιδεύεται στο βασικό στάδιο κινησιολογίας και στην συνέχεια ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα αν και εφόσον κριθεί ότι μπορεί να συμπορευτεί με τους υπόλοιπους. Αν αρνηθεί ή εκδηλώσει δυσαρέσκεια ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί αποβάλλεται από την ομάδα.
 3.  Κάθε αθλητής θα πρέπει να είναι υπόδειγμα χαρακτήρα και προσωπικότητας και να εφαρμόζει αδιαμαρτύρητα κάθε οδηγία που του δίνεται. Σε περίπτωση που υποπέσει σε πειθαρχικό ατόπημα γίνεται μία σύσταση και στην επόμενη υποτροπή αποβάλλεται από την ομάδα.
 4. Κάθε αθλητής δικαιούται συγκεκριμένο αριθμό απουσιών και πάντα για σοβαρό λόγο ή εκπαιδευτικό. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ψευδής δικαιολογία γίνεται σύσταση και στην δεύτερη υποτροπή, αποβάλλεται από την ομάδα.
 5. Κάθε αθλητής οφείλει να έχει σωστή συμπεριφορά απέναντι στους γονείς του. Δεν μπορεί να έχει δύο πρόσωπα διαφορετικά, άλλο για την ομάδα και άλλο για την οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση αυτό έχει αντίκτυπο στην ομάδα. Αν δεν υπάρξει αλλαγή η βελτίωση, αποβάλλεται από την ομάδα.
 6. Κάθε μαχητής-ποδοσφαιριστής MPF® αποτελεί ένα ξεχωριστό νέος είδος αθλητή ποδοσφαίρου και κάθε κίνηση, συμπεριφορά, τρόπος σκέψης πρέπει να αντανακλά ακριβώς αυτό. Οτιδήποτε παρεκκλίνει από τις αρχές τόσο του δημιουργού όσο και της ομάδας δεν έχει θέση μέσα σε αυτή καθώς θα αποτελεί δυσφήμιση για όλη την ομάδα και θα αποτελεί το αδύνατο σημείο της. Οπότε η αποβολή από την ομάδα είναι μονόδρομος.

Πρωτόκολλο συμπεριφοράς γονέων και κηδεμόνων αθλητών ΜPF®

 • Οι γονείς παρακολουθούν την προπόνηση από τον ειδικό χώρο που υπάρχει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του γηπέδου. Απαγορεύεται για οποιοδήποτε λόγο να εισέλθουν μέσα στο γήπεδο κατά την διάρκεια της προπόνησης.
 • Οι γονείς δεν επιτρέπεται να φωνάζουν ή να δίνουν οδηγίες στους αθλητές.
 • Οι γονείς οφείλουν να μην έρχονται σε καμία είδους αντιπαράθεση με άλλους γονείς είτε της ομάδας μας είτε άλλων ομάδων στο χώρο παραμονής του γηπέδου.
 • Οι γονείς οφείλουν να ενημερώνουν έγκαιρα και άμεσα αν υπάρχει πρόβλημα υγείας ή πρόβλημα απόδοσης στο σχολείο ή πρόβλημα συμπεριφοράς από τον αθλητή στο σπίτι. Οτιδήποτε έχει σχέση με το παιδί επηρεάζει την απόδοση και το κλίμα της ομάδας.
 • Εφόσον κάποιος γονέας έχει οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, αντίρρηση, αντίθεση ή οτιδήποτε άλλο σε ότι αφορά την αθλητική εικόνα του παιδιού του οφείλει να το πράξη εκτός προπόνησης είτε τηλεφωνικά είτε κατόπιν συνάντησης στα γραφεία της ομάδας.
 • Απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά να σχολιάζει οτιδήποτε αφορά το παιδί του με άλλο γονέα της ομάδας. Η κάθε οικογένεια έχει τον δικό της κώδικα και την δική της οπτική. Ο μόνος που μπορεί να κατανοήσει και να εξηγήσει το οτιδήποτε αφορά την ομάδα είναι ο προπονητής της ομάδας.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ 5-6 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 2004-2005-2006


H ομάδα μας κάνει δοκιμαστικά για την επιλογή 5-6 ποδοσφαιριστών 2005-2006 με σκοπό την στελέχωση της.

Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε μία ομάδα ποδοσφαίρου η οποία θέτει στόχους, εξελίσσει τους αθλητές μέσα από στοχευμένες προπονήσεις, διδάσκει την τεχνική του ποδοσφαίρου με κάθε λεπτομέρεια μέσα από την μέθοδο της κινησιολογίας MPF®, προπονεί τους αθλητές σε δύο αθλητικά κέντρα φυσικής κατάστασης, προάγει την πειθαρχία και διαπαιδαγωγεί τους αθλητές της τότε ελάτε να δοκιμαστείτε, να γνωρίσετε από κοντά τον τρόπο που δουλεύουμε και να εκπαιδευτείτε παίζοντας ξεχωριστό ποδόσφαιρο με προοπτικές.

Η επιλογή θα γίνει με πολύ αυστηρά κριτήρια που αφορούν

1. την επίδοση στο σχολείο,
2. το οικογενειακό τους περιβάλλον,
3. την προσωπικότητα τους και τέλος
4. την αθλητική και ποδοσφαιρική κατάσταση τους.

Δεν δίνουμε έμφαση αν είναι ταλέντο αλλά πόσο θέλει να μάθει και να εκπαιδευτεί σκληρά ώστε να ξεπεράσει τον εαυτό του και να διαπρέψει στο μέλλον τόσο ως αθλητής όσο και ως άνθρωπος.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ


  ΧΟΡΗΓΟΙ


  • Main Layout
  • Main Color
  • Main Font
  • Title Font
  • Body BG (Boxed)
  • Body BG image (Boxed)
   Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
  • Topbar BG
  • Topbar Color Link
  • Topbar Color Link Hover
  • Topbar Dropdown BG
  • Header BG image
   Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
  • Header BG
  • Dropdown BG
  • Dropdown Color
  • Dropdown Color Hover
  • Onsale BG Color
  • Onsale Color
  • Star Color
  • Star empty Color