Cart

 • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Τι είναι;

Εννοούμε τη μέθοδο προπόνησης στην οποία ο ποδοσφαιριστής μαθαίνει τη ΣΩΣΤΗ προετοιμασία και τοποθέτηση του σώματός του πριν και κατά την επαφή με την μπάλα, ώστε να μπορεί με κινητική αρμονία και άρτια τεχνική, στην αρχή συνειδητά και στη συνέχεια αυτοματοποιημένα, να επιτύχει το στόχο του.

Το Mpoutfoot™ Training System δίνει την λύση σε όλους τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να βελτιωθούν ουσιαστικά και σε μικρό χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές προπόνησης και κινησιολογίας, δημιουργεί αθλητές υψηλών προδιαγραφών και ικανοτήτων, αθλητές που ξεχωρίζουν για τις άριστες δεξιότητες τους, τον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν, την ανθεκτικότητά τους, την τεχνική τους, τον απόλυτο έλεγχο τους σώματος τους, την κίνηση τους.

Σκοπός του Mpoutfoot™ Training System δεν είναι να βελτιώσει το μέτριο σε καλό, αλλά να δώσει στον καθένα τη δυνατότητα να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Στο επίκεντρο της μεθόδου βρίσκεται το σώμα του αθλητή σε σχέση με την μπάλα και όχι το αντίθετο, δηλαδή εστιάζει στην ακριβή τοποθέτηση του σώματος σε κάθε ενέργεια του ποδοσφαιριστή και κυρίως στην ικανότητα του να επαναλαμβάνει όσες φορές θέλει την ίδια κίνηση με το ίδιο αποτέλεσμα.


‘Στην κινησιολογία δίνουμε έμφαση στην λεπτομέρεια της κίνησης με ακρίβεια εκατοστού’


Πρόκειται για μία μέθοδο που δεν έρχεται να ανατρέψει τις ήδη υπάρχουσες προπονητικές μεθόδους, αλλά να της συμπληρώσει και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα τους. Μεγάλο πλεονέκτημα της είναι το ότι ελαχιστοποιεί τον χρόνο βελτίωσης ενός αθλητή ακόμη και σε αγωνιστική περίοδο.

Αποτελεί τη σίγουρη και εγγυημένη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες προπονητές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου με την νευρομυϊκή συναρμογή και τη λανθασμένη κινησιολογία των παιδιών που έχει σαν αποτέλεσμα την αργή εξέλιξη τους. Τους δίνεται η δυνατότητα να εξασκήσουν τις ποδοσφαιρικές δεξιότητες (πάσα, σουτ, κοντρόλ, ντρίπλα κλπ.) σε μεγαλύτερο δυνατό βαθμό από οποιαδήποτε άλλη μέθοδος προπόνησης, καθώς σε κάθε προπονητική μονάδα πραγματοποιούνται τουλάχιστον 500-1000 επαναλήψεις σε κάθε τεχνικό αντικείμενο μέσα σε λίγα λεπτά. Με τον τρόπο αυτό το σώμα αποκτά μνήμη, αφομοιώνει τις κινήσεις και τις εκτελεί με ακρίβεια και σχεδόν μηχανικά.

Με αυτό τον τρόπο, το έργο των προπονητών καθίσταται ευκολότερο και ταχύτερο καθώς δεν αναλώνονται στο να διορθώνουν κάθε φορά τα ίδια λάθη ενώ τα ίδια τα παιδιά αποκτούν την γνώση του σωστού και του λάθους και είναι σε θέση να διορθώνουν μόνα τα λάθη τους.

Όμως η κινησιολογία ποδοσφαίρου Mpoutfoot™ Training system είναι χρήσιμη όχι μόνο στις παιδικές ηλικίες αλλά και σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που θέλουν να εξαλείψουν σωματικές αδυναμίες και να γίνουν περισσότερο εύστοχοι και αποτελεσματικοί, κι ως εκ τούτου να προσελκύσουν επαγγελματικές προτάσεις ή ενδιαφέρουσες μεταγραφές.

Με την κινησιολογία ποδοσφαίρου Mpoutfoot™Training system, μειώνονται στο ελάχιστο και από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις γκολ, τα οποία χάνονται από λανθασμένη τοποθέτηση σώματος ή αποτυχημένες ποδοσφαιρικές ενέργειες που οφείλονται σε κινητικές αδυναμίες. Επιπλέον, θωρακίζεται το μυοσκελετικό σύστημα του ποδοσφαιριστή, έτσι ώστε να αποφεύγονται επιπόλαιοι και άσκοποι τραυματισμοί, με ό,τι αυτό σημαίνει τόσο για τον ίδιο τον αθλητή όσο και για τον προπονητή και την ομάδα.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι οποιοσδήποτε αθλητής επιπέδου χρειάζεται, με την μέθοδο Mpoutfoot™Training System, περίπου 6-12 μήνες για να βελτιωθεί κατά 80% και 12-18 μήνες για να βρεθεί στο 100% των δυνατοτήτων του. Αυτό σημαίνει ότι ένα ταλέντο μπορεί να αξιοποιηθεί στο μέγιστο και να αναδειχθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!


Θα πει κάποιος: »Δημήτρη, δεν είναι θέμα κινησιολογίας η εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή. Παίζουν ρόλο και άλλα πράγματα.»

Και βέβαια δεν είναι θέμα κινησιολογίας ΜΟΝΟ. Είναι όμως θέμα ποδοσφαιρικής ποιότητας, αρμονίας της κίνησης, συντονισμού του σώματος, ευστοχίας, καθαρής σκέψης, γρήγορης αντίδρασης και το κυριότερο είναι θέμα όμορφου ποδοσφαίρου.


MPF-training-Kinisiologia-podosfairou-menou-eisagogi-atomikes-2-proponiseis-Mpoutros-Dimitris-mpfexperience.gr


Ποια  είναι τα οφέλη της κινησιολογίας ποδοσφαίρου MPF Mpoutfoot™ training;

– Αυξάνει την κιναισθητική και ιδιοδεκτική ικανότητα του ποδοσφαιριστή μέσα στο γήπεδο

– Εξελίσσει τις κινητικές και τεχνικές δεξιότητες του ποδοσφαιριστή

– Βελτιώνει θεαματικά την ποδοσφαιρική του απόδοση

– Ενισχύει την ισορροπία και δημιουργεί σταθερό πάτημα και εκτόπισμα στο γήπεδο

– Βελτιώνει την αντίληψη του ποδοσφαιριστή αναφορικά με την μπάλα, τους συμπαίκτες και τους αντίπαλους στο γήπεδο

– Αυξάνει τα ποσοστά αποτελεσματικότητας και ευστοχίας των ενεργειών με την μπάλα

– Δημιουργεί ποιοτικό ποδοσφαιρικό στυλ και άρτια τεχνική κατάρτιση

– Αυτοματοποιεί τις κινήσεις του

– Μαθαίνει τον ποδοσφαιριστή να ελέγχει απόλυτα το σώμα του και να διορθώνει μόνος του τα λάθη του πολύ γρήγορα

– Δημιουργεί στυλ και τεχνική που ξεχωρίζουν αμέσως μέσα στο γήπεδο

– Μέσα από τεχνικές και εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης βελτιώνει, εντοπίζει και εξαλείφει τεχνικές και σωματικές αδυναμίες

– Εστιάζει στην απόλυτη και συμμετρική εκγύμναση του σώματος με πολυασκήσεις που σκοπό έχουν την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών μυϊκών ομάδων για άριστο συντονισμό του σώματος

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΟΥΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γραφτείτε στο κανάλι μας στο MPF-training-youtube-Mpoutros-Dimitris-www.mpfexperience.gr  για να βλέπετε ότι νέο κυκλοφορεί, προγράμματα ασκήσεων ή ακόμα περισσότερα βίντεο.


ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ MPF MPOUTFOOOT™

Ο Δημήτρης Μπούτρος διδάσκει και πραγματοποιεί καθημερινά προπονήσεις κινησιολογίας ποδοσφαίρου MPF MPOUTFOOT™ είτε σε ατομικό είτε σε ομαδικό επίπεδο.

Ελάτε να δείτε από κοντά ή καλέστε μας να έρθουμε εμείς στο χώρο σας για να σας δείξουμε τα μεγάλα οφέλη αυτού του νέου είδους προπόνησης τεχνικής του ποδοσφαίρου και να σας απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση ή απορία σχετικά με την μέθοδο.

Επιπλέον μπορείτε να μας ζητήσετε να σας κάνουμε μία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ατομική ή ομαδική δοκιμαστική προπόνηση προκειμένου να δείτε και στην πράξη την εφαρμογή των τεχνικών της κινησιολογίας μέσα στο γήπεδο.

Δείτε εδώ τις πληροφορίες για την διεύθυνση του γηπέδου

Ολοι θεωρούν ότι το ταλέντο γεννιέται.

Στην MPF απλά το δημιουργούμε. Είναι θέμα σωστής κινησιολογίας

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Καλέστε μας τηλεφωνικά  στο 699 58 28 931  MPF-contact-mobile-personal-training-Mpoutros-Dimitris-www.mpfexperience.gr  ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίαςΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

 • Main Layout
 • Main Color
 • Main Font
 • Title Font
 • Body BG (Boxed)
 • Body BG image (Boxed)
  Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
 • Topbar BG
 • Topbar Color Link
 • Topbar Color Link Hover
 • Topbar Dropdown BG
 • Header BG image
  Those Images in folder YOURTHEME/framework/customize/bg/
 • Header BG
 • Dropdown BG
 • Dropdown Color
 • Dropdown Color Hover
 • Onsale BG Color
 • Onsale Color
 • Star Color
 • Star empty Color